hoeksalon-davos-6
Seats 4 you

uw hoekzetel kiezen ?

Het nut van een hoeksalon

Als u kiest voor een hoeksalon kiest u voor een bepaald comfort. Dankzij haar L-vorm kan iedereen op een comfortabele manier plaatsvinden

Een andermooi voordeel van een hoeksalon is dat deze weinig ruimte verspild. In het algemeen creëert een hoeksalon plaats voor 5-6 personen, wat eigenlijk overeenkomt met een 3-zit en een 2-zit.

 

Soorten hoeksalons

Er bestaan verschillende soorten hoeksalons, alles hangt gewoon af van uw wensen en noden. Een hoeksalon kan modulair zijn (zo kan u deze zelf na uw aankoop nog aanpassen naar wens) Bovendien is het ook bij vele salons ook mogelijk deze te bestellen met een opbergruimte of bedfunctie. Een bedfunctie is zeker interessant wanneer u over een beperkte ruimte beschikt om ook nog eens een bed te plaatsen of wanneer u met zijn allen naast elkaar wilt liggen.

 

Soort bekleding van uw hoeksalon

De keuze voor bekleding van de zetel is uiteraard dezelfde als voor de meeste salons: u kan kiezen tussen stof, leder look of leder. Leder is een onderhoudsvriendelijk materiaal die eenvoudig te onderhouden is. Maar wanneer u een enorme keuze aan structuren en kleuren wilt, zal u moeten kiezen voor een stoffen hoeksalon die dan weer iets warmer aanvoelt. Wanneer u wilt genieten van de voordelen van een lederen salon ook al heeft u het budget er niet voor, dan kan u opteren voor een hoeksalon in leder look, een synthetische stof die erg lijkt op leder.

 

Hoe de beste keuze maken ?

In onze winkel vindt u een ruime keuze aan hoeksalons. Kom gerust eens langs en ontdek onze verschillende modellen. Bovendien kan u bij bepaalde sofas uw hoeksalon volledig zelf samenstellen. Onze medewerkers helpen u graag!

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *