Verzendingsinformatie

 

Op onze webwinkel kan u allerlei meubelen, zetels en bedden in verschillende kleuren en soorten kopen.
Wij vermelden bij elk product de afmetingen, de soort en het kleur, gelieve dit zorgvuldig te controleren voor u uw bestelling plaatst.

Wanneer u klaar bent om af te rekenen zal u bij de verzending kunnen selecteren om uw bestelling af te halen of te laten leveren door ons.
De prijs voor afhaling is gratis, voor de verzending hangt dit af vanwaar u zicht bevindt. Wij bevinden ons in Oost-vlaanderen dus het is vanzelfsprekend dat de verzendkosten vanaf hier worden berrekend. Bij elke bestelling houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de leveringsdatum, dankzij onze ruime stock kunnen wij de meeste zetels binnen de 10 dagen leveren.

Al onze zetels proberen wij zoveel mogelijk op stock te hebben, mocht het zijn dat wij u product niet op stock hebben wordt u hierover onmiddelijk op de hoogte gebracht.
Wij werken met kwaliteitsvolle producten aan de beste prijzen, alle producten worden zorgvuldig getest op hun kwaliteit zodat zowel u als wij zeker zijn van goede producten.

Indien u nog vragen heeft, informatie wenst of een offerte op maat wilt kan u ons contacteren via onze contactpagina, wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Voor eventuele retour van bestellingen gelieve ons te contacteren.

Seats4you – Corner Invest VOF– Luc Neerman – Ondernemingsnummer: BE0739 707 548
GSM-nummer: +32 [0]0474 60 43 51 – Rue jules destrée 72 B – Quaregnon