Verzendingsinformatie

Op onze webwinkel kan u allerlei meubelen, zetels en bedden in verschillende kleuren en soorten kopen.
Wij vermelden bij elk product de afmetingen, de soort en het kleur, gelieve dit zorgvuldig te controleren voor u uw bestelling plaatst.

Wanneer u klaar bent om af te rekenen zal u bij de verzending kunnen selecteren om uw bestelling af te halen of te laten leveren door ons.
De prijs voor afhaling is gratis, voor de verzending hangt dit af vanwaar u zicht bevindt. Wij bevinden ons in Oost-vlaanderen dus het is vanzelfsprekend dat de verzendkosten vanaf hier worden berrekend. Bij elke bestelling houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de leveringsdatum, dankzij onze ruime stock kunnen wij de meeste zetels binnen de 10 dagen leveren.

Al onze zetels proberen wij zoveel mogelijk op stock te hebben, mocht het zijn dat wij u product niet op stock hebben wordt u hierover onmiddelijk op de hoogte gebracht.
Wij werken met kwaliteitsvolle producten aan de beste prijzen, alle producten worden zorgvuldig getest op hun kwaliteit zodat zowel u als wij zeker zijn van goede producten.

Indien u nog vragen heeft, informatie wenst of een offerte op maat wilt kan u ons contacteren via onze contactpagina, wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

 

 

 

Herroepingsrecht

Je mag je bestelling, die via het internet of per telefoon tot stand is gekomen, binnen 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht u kan een formulier downloaden door hier te klikken.

In uw herroepingsverklaring moet u volgende gegevens vermelden

  • Datum van bestelling – Datum van ontvangst – Datum aanvraag Herroepingsrecht
  • Uw naam en adres van de bestelling
  • Uw handtekening

Vervolgens moet de klant spoedig de meubelen in zoveel als mogelijk in hun originele staat en verpakking terug sturen en dit uiterlijk binnen veertien (14) kalenderdagen na de communicatie. Voor de terugzending dient u de producten via een transporteur of zelf naar ons magazijn te brengen. Zolang er geen bewijs van terugzending is geleverd door de klant heeft Seats4you het recht om de terugbetaling in te houden. Na ontvangst en controle van de goederen kan het 7 dagen duren voor de terugbetaling.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De kosten voor de waardevermindering als gevolg van het demonteren, zijn ook voor jouw rekening. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Wanneer de consument zijn volledige bestelling terugstuurt, zal seats4you ook de oorspronkelijke verzendkosten terugbetalen.

 

.

Seats4you – Seatsco– Yarno Neerman – Ondernemingsnummer: BE0777.874.969
GSM-nummer: +32 [0]0474 60 43 51
Oliekouterstraat 9 – Ingelmunster