Verzendingsinformatie

Op onze webwinkel kan u allerlei meubelen, zetels en bedden in verschillende kleuren en soorten kopen.
Wij vermelden bij elk product de afmetingen, de soort en het kleur, gelieve dit zorgvuldig te controleren voor u uw bestelling plaatst.

Wanneer u klaar bent om af te rekenen zal u bij de verzending kunnen selecteren om uw bestelling af te halen of te laten leveren door ons.
De prijs voor afhaling is gratis, voor de verzending hangt dit af vanwaar u zicht bevindt. Wij bevinden ons in Oost-vlaanderen dus het is vanzelfsprekend dat de verzendkosten vanaf hier worden berrekend. Bij elke bestelling houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de leveringsdatum, dankzij onze ruime stock kunnen wij de meeste zetels binnen de 10 dagen leveren.

Al onze zetels proberen wij zoveel mogelijk op stock te hebben, mocht het zijn dat wij u product niet op stock hebben wordt u hierover onmiddelijk op de hoogte gebracht.
Wij werken met kwaliteitsvolle producten aan de beste prijzen, alle producten worden zorgvuldig getest op hun kwaliteit zodat zowel u als wij zeker zijn van goede producten.

Indien u nog vragen heeft, informatie wenst of een offerte op maat wilt kan u ons contacteren via onze contactpagina, wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

 

 

 

Herroepingsrecht

Voor online aankopen:

De Consument die beroep wil doen op het herroepingsrecht moet dit steeds uitdrukkelijk, ondubbelzinnig en verplicht schriftelijk aan Seats4You meedelen. De Consument kan zich op dit recht beroepen aan de hand van een e-mail naar Info@seats4you.be
Deze mededeling moet binnen de veertien (14) kalenderdagen gebeuren vanaf de dag van (fysieke) ontvangst van de Producten.

In zijn mededeling moet de Consument verplicht volgende informatie vermelden:

  • Datum van order, datum van ontvangst en datum waarop het herroepingsrecht wordt gebruikt;
  • Naam en adres van de Consument;
  • Handtekening van de Consument.

Vervolgens moet de Consument spoedig de desbetreffende Producten terugsturen naar WEBA en dit uiterlijk binnen veertien (14) kalenderdagen na de communicatie. De terugzending gebeurt slechts door middel van een erkende vervoerder. In ieder geval zal de Consument alle kosten en risico van de terugzending dragen. Zolang geen bewijs van terugzending is geleverd door de Consument heeft Seats4you het recht om de terugbetaling op te schorten.

Indien de Producten aangetast zijn door een waardevermindering die het gevolg is van het behandelen van de Producten dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de Producten vast te stellen, zal de Consument hiervoor verantwoordelijk zijn. Seats4you is gerechtigd om deze waardevermindering verhoudingsgewijs in rekening te brengen ten aanzien van de Consument. Dit evenwel pas nadat Seats4you zelf het initiële aankoopbedrag in zijn totaliteit aan de Consument heeft terugbetaald.

Indien de Consument niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden is er sprake van een onrechtmatig gebruik van het herroepingsrecht. In dat geval zullen de Producten teruggestuurd worden naar de Consument, voor eigen rekening en risico van de Consument. Seats4you verbindt er zich toe haar motieven duidelijk te communiceren aan Consument.

Bovenste regels gelden voor stockproducten en standaardproducten.
Echter sommige van de online bestelde producten worden op maat gemaakt in dit geval kan u zich niet beroepen op het heroepingsrecht.

.

Seats4you – Seatsco– Yarno Neerman – Ondernemingsnummer: BE0777.874.969
GSM-nummer: +32 [0]0474 60 43 51
Oliekouterstraat 9 – Ingelmunster