Seats 4 you

De eye-catcher voor uw interieur: Hoeksalon Tollo

Nieuw in onze collectie is de verbluffende hoeksalon Tollo XL, een stijlvolle en eigentijdse toevoeging aan elk interieur. Ontworpen met oog voor de laatste trends, is deze hoekzetel een echte blikvanger die comfort en functionaliteit combineert op een unieke manier.

Met een elektrisch tweezitsgedeelte dat eenvoudig bediend kan worden via een knop aan de zijkant, en verstelbare hoofdsteunen, biedt de Tollo XL een scala aan comfortabele zithoudingen. Of u nu ontspant met een boek of geniet van een filmavond, deze salon past zich aan naar uw wensen.

Bedfunctie hoeksalon Tollo XL.

Maar dat is niet alles wat deze indrukwekkende hoekzetel te bieden heeft. Hij is ook voorzien van een handige bedfunctie en extra opbergruimte, waardoor hij niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Een ware aanwinst voor elk interieur, waar stijl en praktisch gebruik samenkomen.

De afmetingen van de Tollo XL zijn royaal, met een lengte van 4 meter en een breedte van 1m17/ 2m17 heeft u voldoende zitruimte om te genieten van uw avond en te ontspannen.

De levertijd van deze prachtige hoeksalon in de kleur van uw keuze bedraagt ongeveer 12 weken. We streven ernaar om u een product van topkwaliteit te leveren dat aan al uw verwachtingen voldoet!

Opbergfunctie hoeksalon Tollo XL.

Net als al onze andere zetels, is de Tollo XL verkrijgbaar in de opstelling zoals afgebeeld of gespiegeld, ook hebben wij 3 formaten aanwezig zodat u de indeling kunt kiezen die het beste past bij uw ruimte en voorkeuren.

Bij het kiezen van een nieuwe hoekzetel gaat het niet alleen om stijl, maar ook om comfort en functionaliteit. Met de Tollo XL krijgt u het beste van alle drie, waardoor uw woonruimte wordt getransformeerd tot een plek waar u graag bent.

Bezoek snel onze showroom in Ingelmunster en ervaar zelf het comfort en de elegantie van de Tollo XL hoeksalon!

2 thoughts on “De eye-catcher voor uw interieur: Hoeksalon Tollo

 1. Monbel schreef:

  Bonjour,
  Ce canapé me plaît bcp, j’aimerai savoir s’il existe en gris foncé ?
  Quel prix et quel délais pr commander et recevoir svp ?
  Bonne journée

  1. seats4you schreef:

   Bonjour, c’est possible pour changer la couleur dans un couleur de votre choix. ça prend +- 12 semaines. Merci d’avance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *