Seats 4 you

Protexx behandeling

‘Een ongeluk zit in een klein hoekje.’ Dit is een spreekwoord dat iedereen wel eens heeft gehoord. Maar wat als dat ongelukje nu net in jouw nieuwe sofa gebeurd?! 

Daar hebben wij een oplossing voor! De Protexx behandeling. 

DE ideale bescherming voor jouw nieuwe sofa! 

Laten we je even voorstellen aan Protexx: 

Wat is Protexx nu precies? 

Protexx is een textielbeschermer die ervoor zorgt dat jouw nieuwe zetel optimaal beschermd is tegen vlekken van voedingsmiddelen en dranken. 

De Protexx textielbescherming bestaat uit een complete set: 

  • textielbeschermer
  • textielreiniger 
  • 1 witte poetsdoek 

Waar maakt de Protexx behandeling het verschil? 

We hebben allemaal wel al eens meegemaakt dat we iets morsen in de zetel. Te vlug gedronken en wat cola gemorst in de zetel, onhandig iets gegeten in de zetel en saus dat van het bord drupt. Jammer genoeg trekt dit vrijwel onmiddellijk in elke vezel van de stof en krijg je deze niet meer schoon. Maar net daar maakt Protexx het verschil! 

In plaats dat de vlek vrijwel direct intrekt in de vezel, legt Protexx een protectielaag waardoor de substantie niet meer intrekt in de vezel van uw meubelstuk. 

U kunt dit vergelijken met een filmlaagje dat op uw zetel ligt waardoor drank en andere vlekken niet meer intrekken in de stof maar oppervlakkig blijven liggen. Zo kunt u deze makkelijk schoon maken.

Hoe gebruik je de Protexx behandeling nu het best? 

Je brengt de Protexx zelf aan op jouw nieuwe zetel of andere stoffen meubel door in gelijkmatige banen het stoffen meubel in te spuiten. Lees voor het gebruik van de Protexx textielbeschermer eerst goed de gebruiksaanwijzing die bij het product is bijgevoegd.

Heb je jouw nieuwe zetel of ander meubelstuk direct bij ontvangst ingespoten met Protexx textielbescherming? En is er perongeluk toch een vlek op jouw bank gekomen? Geen paniek! Door de Protexx textielbeschermer kun je de vlek gemakkelijk verwijderen.

Gebruik de bijgeleverde witte doek of een andere schone droge doek en dep de vlek uit de bank. Het is belangrijk dat je niet wrijft. Hierdoor kan de vlek zich juist verder verspreiden en is er een kans dat je de vlek er niet meer uit krijgt en de vlekken service jou ook niet meer kan helpen.

Lukt het niet om met een schone doek de vlek te verwijderen? Gebruik dan de bijgevoegde textielreiniger. Dit is een vlekkenspray die je altijd eerst op een onopvallende plek moet spuiten om te kijken of het oppervlak niet van kleur verandert. Als het oppervlak niet van kleur verandert, dan spuit je de vlek goed in en laat je de spray even intrekken. Dep dan met een schone droge doek de vlek voorzichtig weg. Herhaal de behandeling als de vlek nog niet weg is. 

Krijg je de vlek er niet zelf uit? Neem dan binnen 3 werkdagen contact op met het service nummer van Oranje Furniture Care. Dit nummer vind je op jouw servicekaart. Bij twijfel is het altijd verstandig om de vlek niet zelf schoon te maken, maar eerst Oranje Furniture Care te bellen. 

Belangrijk om te weten! 

Bewaar jouw aankoopfactuur van het stoffen zitmeubel in combinatie met de servicekaart(en) uit alle ontvangen onderhoudsets. Dit is namelijk jouw garantie. 

Nog een extraatje! 

Wil jij je zetel thuis ook beschermen zonder dat deze nieuw is aangekocht? 

Dan hebben wij ook een alternatief! 

Wij hebben namelijk ook een andere optie, u kunt gerust de Royal textile protection aanschaffen! 

In tegenstelling tot Protexx hoef je deze textielbeschermer niet in combinatie met een nieuw zitmeubel te kopen. Ook deze textielbeschermer beschermt jouw stoffen meubels tegen eventuele vlekken. 

Wacht niet langer en vraag gerust onze verkopers om wat meer uitleg ivm onze Protexx behandelingen. 

Zo kun je met een gerust hart toch nog een hapje eten of drinken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele vlekken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *